Referenties

Wilt u meer zien van onze service & onderhoud projecten? Neem dan een kijkje tussen onze referenties.

Heeft u vragen?

U kunt ons bereiken op onderstaand adres.

Boers Techniek V.O.F.

De Noesten 34
9431 TC Westerbork

T. 0593-322456
F. 0593-322460
E. info@boerstechniek.nl

Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina.

Service en Onderhoud

Vakmensen met probleemoplossend vermogen

Service & Onderhoud is binnen Boers Techniek geen ‘bijzaak’ of ‘sluitpost’. Integendeel zelfs. Juist een goede service is graadmeter voor klantgerichtheid en kwaliteit. Daarom zijn deze werkzaamheden ondergebracht in een aparte afdeling met eigen vakmensen. Deze kenmerken zich door veelzijdigheid en een groot probleemoplossend vermogen. 
Deze afdeling is 365 dagen per jaar bereikbaar voor dringende storingen en stelt alles in het werk voor een snelle, adequate en soepele oplossing. Naast het oplossen van storingen verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties van agrarische bedrijven, kantoorpanden, scholen, appartementencomplexen, woningen etc.

De kwaliteit, snelheid en veelzijdigheid van de serviceafdeling wordt door relaties enorm gewaardeerd. Dit blijkt uit het feit de service regelmatig leidt tot nieuwe opdrachten of meerwerk voor de andere afdelingen van Boers Techniek.

Waarom onderhoud?

Met Service & Onderhoud bent u verzekerd van een goede werking van uw technische installaties. De periodieke onderhoudsbeurt houdt uw installatie veilig en in topconditie. Dat betekent altijd een optimaal rendement en de kans op storingen blijft tot een minimum beperkt.

Beheer op afstand

Voor de grotere installaties hebben wij de mogelijkheid om, in samenwerking met de afdeling regeltechniek, de installatie op afstand te gaan beheren. Dit houdt in dat Boers Techniek kan inloggen in de installatie om instellingen te controleren of eventueel te wijzigen. Storing worden automatisch doorgestuurd naar de dienstdoende service-monteur.

Onderhoudscontract

Boers Service & Onderhoud heeft altijd een passend contract voor elk type installatie. Voor de kleine installaties kunt u een standaard onderhoudscontract aanvragen. Voor de grotere installaties of grotere aantalen (bv. buurtverenigingen/vakantieparken etc.) kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvend onderhoudscontract voorstel.